OASIS ENERGY

Leggen van vloerverwarming in nieuwbouwwoningen of ingefreesd bij verbouwingswerken

Vloerverwarming bij nieuwbouw én bij renovaties

Vloerverwarming, waarbij warm water circuleert door een buizensysteem onder de vloer, levert niets dan voordelen op: om te beginnen blijkt deze techniek enorm energiezuinig, radiatoren komen er niet aan te pas en nemen dus ook geen plaats in, de warmte is mooi egaal verdeeld en voelt prettig aan, de temperaturen zijn perfect regelbaar. Ook kan vloerverwarming worden toegepast bij verbouwingen door de buizen in te frezen.

Daarom spreekt men over natte vloerverwarming versus droge. Ingeval van nieuwbouw komt het stelsel van buizen in een verse (dus natte) laag chape terecht. Droge vloerverwarming, (hoofdzakelijk) bedoeld voor grondige renovaties, kent eigenlijk maar één enkele voorwaarde: dat men een minimale inbouwhoogte beschikbaar heeft of kan creëren. Hier liggen de verwarmingsbuizen in een extra isolatielaag om de warmteverliezen neerwaarts te voorkomen.

Varianten zijn wandverwarming en plafondverwarming die volgens dezelfde principes werken.

Vloerverwarming is te combineren met klassieke of hernieuwbare energiesystemen.

Wij van Oasis zijn erkend installateur: de medewerkers zijn goed geschoold en ervaren. De buizensystemen worden correct gelegd, gekoppeld en aangesloten. Ons advies staat in functie van uw concrete situatie en we spreken altijd uit ondervinding. Prijsofferte is gratis.