OASIS ENERGY

Warmtepompen: installaties en herstellingen, ook voor zwembaden

Installateur  warmtepompen in Vorselaar

Als erkend verwarmingsinstallateur zijn we gespecialiseerd in de plaatsing van warmtepompen voor verwarming van woningen, kantoren, zwembaden in Vorselaar en omgeving of voor klimaatregeling zoals koeling en ventilatie . Ze kunnen ook worden aangewend in combinatie met andere bronnen van klassieke of hernieuwbare energie. Vlaanderen voorziet via Fluvius premies en verhoogde premies voor een heel aantal gevallen. Eén van de voorwaarden is dat de installatie door een aannemer met certificaat van bekwaamheid is gebeurd.

De jongste generatie warmtepompen van Vaillant of Dimplex onderscheiden zich door hun:

  • quasi geruisloosheid
  • compacte en discrete vormgeving
  • laag tot zeer laag energieverbruik: driekart is groene energie
  • bedrijfszekerheid
  • levensduur.
Voor meer informatie kunt u Oasis-Energy telefonisch of via mail contacteren. Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen. Steeds na afspraak.

Er bestaan drie systemen in warmtepompen:

Bodem/water warmtepompen (of geothermische warmtepomp)

De energie, van de buitenlucht gewonnen dankzij de klassieke warmtepomp, wordt de ruimte ingeblazen via een of meerdere binnenunits. Deze laatste zijn verkrijgbaar als vloer-, wand-, plafond- of inbouwmodel. In de zomer kan het systeem als airco dienst doen.

Lucht/water warmtepompen

Dit type haalt evenzeer zijn energie uit de buitenlucht en zet ze om in warm water voor de radiatoren en/of de boiler. Daarom is de lucht-water warmtepomp geschikt als vervanging of aanvulling van de klassieke verwarmingsketel. Het voordeel is dat er binnen in principe niets moet uitgebroken worden.

Bodem/water warmtepompen

Deze geothermische systemen onttrekken hun warmte aan de bodem (mits horizontaal buizennetwerk) ofwel aan het grondwater (verticaal buizennetwerk). Ze kunnen aangewend worden voor verwarmings- en airco toepassingen bij zowel nieuwbouw als grondige renovatie.

We leveren advies dat rekening houdt met uw specifieke omstandigheden, energiebehoeften en het budget. Plaatsing, aansluiting en dienst na verkoop zijn onberispelijk. Er worden correcte prijzen gehanteerd  Dit zijn de belangrijkste factoren van het succes van onze onderneming.

Warmtepompen: RESCERT 1317

Lucht/lucht warmtepompen of airco

Zie tabblad “airconditioning”.